Het is een Kunst voorop te lopen!

In de kunst hebben zij het begrepen: samenwerken voor een Hogere Doel Orientatie. In de uitzending van NPS, Kunststof, laten ze al weken zien dat daar samengewerkt wordt op een ander niveau dan in de politiek. Daar vind je het nieuwe denken al terug. In de uitzending van zondag zag je prachtige voorbeelden hiervan. Johan Simons (oude rot in het vak regie) die Maartje Remmers de vrijheid geeft haar personage in de film Stella’s oorlog een vorm te geven die bij haar past. Zij mag zelf haar talenten benutten en krijgt daardoor de ruimte om alles wat ze heeft in te zetten voor hun Hoger Doel: een aangrijpende film te maken. Hun beider besef dat ze elkaar nodig hebben om een goed resultaat te boeken is ontroerend. De eigen ambitie valt deels weg voor het geheel en het Doel. Oud en Jong samen; geen gezeur over ervaring of gebrek eraan. Vooral de Passie die het werk doet en wel een gezamenlijke. Ook zie je hetzelfde terug bij Miranda van Kralingen (oude rot in het vak van zang)en de door haar aangestuurde(?), gemotiveerde(!) groep jonge zangers en zangeressen. Haar einde in het programma en zang was aangrijpend: opgedragen aan Martin Bril (mede kankerpati?nt van mijn vriend) en zijn hond (lezen!!!!!), en dan ….. 2 ringen in een doosje, lepeltje, lepeltje naar dromenland.
Politieke partijen: Het is een Kunst om voorop te lopen. Wij hebben elkaar nodig om in deze situatie te evolueren naar een Hoger Doel: een nieuwe aarde!

Laat wat van je horen

Villa with private swimming pool

Fayence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Living room with fireplace, open kitchen; ceramic and all equipment + American fridge ; 3x 2 ps bedrooms with bath and Jacuzzi ; 2 bedrooms with 2 x 1 bed ; walk-through shower. Garden on the South...
Vakantiewoning Fayence